Bericht schrijven >

Miserere Nobis..., kleurrijk en verstild.Die fles bij het kind is mooi.

Dank, Kees

kees van der leer
Hallo Coby,
Vanmiddag naar je kunstwerken in de bieb van Nieuw-Beijerland wezen kijken. Ik vind het vreselijk knap wat je op het doek laat zien!
Ben zelf weer wat begonnen met schilderen maar vind het ontzettend moeilijk om te maken wat je in je hoofd hebt. Om de kleuren te krijgen zoals je het wilt enz. Geweldig en van harte gefeliciteerd met opnieuw een succesvolle expositie! Oud-Beijerland lukte me niet maar wilde nu echt gaan kijken!
Coby, tot ziens/bels of anders!! Groetjes Yvon

Yvon Smit-Berg
Goedemiddag Cory,
Renee en ik zijn onder de indruk van je werk en ook van je carrière tot nu toe. Inspirerend is ook de wijze waarop je in het leven staat en het leven duidelijk ervaart als een geschenk.
Hartelijke groet
Frits

Frits Heidinga
Hallo Coby,
Wat een prachtig werk maak jij....ik ben er stil van.
Het is echt een groot geschenk.
Fijn dat ik je ontmoet heb.

Groetjes, Willemijn

Willemijn
Beste Coby,

Gelukkig was ik al een poosje in het bezit van een mooi schilderij van je maar ik hoopte al heel erg lang dat je ooit een persoonlijk stilleven voor me zou willen maken. Ik vond het best wel eng om je dit te vragen en een opdracht te geven. Ik was zeer vereerd dat je “ja” zei.
Je kunt zo’n geweldige diepte, sfeer en mooie kleuren aanbrengen in een schilderij, geweldig.
Het is best moeilijk om je eigen smaak over te brengen aan iemand anders, maar het is me bij jou zeker gelukt, je begreep het helemaal !
Het stilleven wat nu af is heeft mijn verwachtingen overtroffen en nu heb ik een schilderij wat echt van mij is. Mijn persoonlijke spulletjes waar ik dagelijks van geniet staan er op en daardoor is het uniek en bijzonder. Daar ben ik heel erg blij mee. Heel, heel hartelijk dank.

Gr.
Gerrie


Gerrie
Hi Coby, Wat maak je toch prachtig werk.
De kaarten met teksten vind ik heel bijzonder!

Lieve groet, Nieske

Nieske van der Ploeg
Coby wat heb jij een geweldig talent gekregen van onze Hemelse Vader. Ik krijg kippenvel van je prachtige schilderwerken. Ook je kaarten zijn bijzonder mooi.


Hennelies
Echt mooi werk Coby!
Ada

ada veeken - van oudheusden
Wat kun jij prachtig schilderen.

Hotske
Wat ziet de website er geweldig uit, Coby!
M'n complimenten hoor.
Ik zal de site naar de liefhebbers doorsturen.

Saskia Hennip


Bericht schrijven >